החומרים:
עלי חסה קרועים בכמה גוונים
חופן עלי ריחן
חופן עלי אורגנו טריים
12 עגבניות שרי חצויות
250 גרם גבינת מוצרלה
1 ביצה טרופה
מעט קמח
פירורי לחם
מעט שמן שומשום לטיגון
גרגרים מרימון
אחד צנוברים קלויים
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ תפוחים
אופן ההכנה: פורסים את גבינת המוצרלה ומייבשים. טובלים את הפרוסות בקמח (אפשרי מתובל במלח ופלפל), בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם. מטגנים במעט שמן עד להזהבה. מפזרים את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה ומפזרים מעל את עגבניות השרי, האורגנו והריחן. יוצקים את שמן הזית והחומץ ומערבבים היטב. מניחים את הגבינה מעל ומקשטים בגרגרי הרימון והצנוברים הקלויים. למאגר המתכונים לחצו
הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם אם אתם מטיילים בעולם גאו מתגוררים בעולם ומעוניינים בקשר עם הקהילה היהודית והישראלים בעולםבקרו באתר www.laisrael.net